Langkilde & Søn – Din flaggleverandør i Skandinavia

Er du på jakt etter kvalitetsflagg og vimpler? Da bør du sjekke ut Langkilde & Søn – en dansk flaggfabrikk som leverer til Skandinavia og Det Kongelige Danske Hof. Dette familieselskapet som er drevet av 4. generasjon har levert flagg til fornøyde kunder i over 80 år. I tillegg til flagg og vimpler, lager de også vakre interiørprodukter som presenteres i Nordic Way of Celebration-kolleksjonen. Bli med oss på en reise gjennom Langkilde & Søns historie og produkttilbud.

Hvem er Langkilde & Søn?

Langkilde & Søn startet som et systudio i Nyboder i København i 1938, og har i dag en sterk posisjon som en av de ledende leverandørene av flagg og vimpler i Skandinavia. I 2017 fikk Langkilde & Søn til og med den kongelige utmerkelsen av Kong Frederik den 9. for å ha levert flagg til Det Kongelige Danske Hof i over 25 år. Dette gir deg en pekepinn på kvaliteten av produktene de leverer og deres omdømme.

Deres enorme utvalg av flagg

Hos Langkilde & Søn finner du et stort utvalg av flagg, både til utendørs- og innendørsbruk. De leverer også tilpassede flagg med brodert eller trykt logo eller motiv – perfekt til ulike bedriftsarrangementer eller sportsarrangementer. Langkilde & Søn flagg finner man til og med i de aller største internasjonale sportsbegivenhetene, og de leverer blant annet flaggene til IOC og Paralympics.

Tenk på Nordic Way of Celebration-kolleksjonen

Langkilde & Søn er stolte av å kunne presentere sin Nordic Way of Celebration-kolleksjon – en serie av vakre interiørprodukter. Kolleksjonen inkluderer alt fra servietter og duker til flagg girlander, alt i en stil som er typisk for den nordiske designtradisjonen. En av deres mest populære produkter er det danske flagget som er konvertibelt og kan brukes som både bordløper og duk. Perfekt for å legge en dansk vri på middagsbordet.

Når du velger å handle hos Langkilde & Søn kan du være sikker på at du får produkter i høy kvalitet og med en lang levetid. De har en lidenskap for flagg og gjør alt de kan for å opprettholde den høye standarden de har bygget opp gjennom årene. Med levetidsgaranti på alle sine utendørs flagg har du alltid tryggheten om å ha valgt riktig leverandør.

Kjøp Langkilde & Søn flagg online i dag

Langkilde & Søn er en pålitelig leverandør med en sterk posisjon i Skandinavia når det gjelder flagg og vimpler. Deres Nordic Way of Celebration-kolleksjon er også populær for de som er på jakt etter vakre interiørprodukter til bruk ved ulike høytider og anledninger. Som en familiebedrift som har holdt på i over 80 år, kan du være trygg på at du får kvalitetsprodukter som vil vare i lang tid. Gjør som Kong Frederik den 9. og velg Langkilde & Søn til din flaggleverandør neste gang du trenger nye flagg eller interiørprodukter.