Derfor bør du velge en 120×200 seng

Er du av typen som ligger urolig om natten og liker å ha ekstra plass å boltre seg på om natten, så er en 120×200 seng det perfekte valget for deg. Denne sengen er stor nok til at du kan spre deg utover, men liten nok til at den ikke tar opp hele rommet. På den måten kan du sove komfortabelt og samtidig ha plass til andre møbler på soverommet. Du får naturligvis samme kvalitet og komfort som om du valgte en større modell, og på den måten går du ikke på akkord med verken det ene eller det andre når du velger en 120×200 seng. Hver 120×200 seng er utformet på bakgrunn av kunnskap om søvn og hvordan den kan optimaliseres slik at du får de beste forutsetningene for en god natts søvn. Denne innovative tankegangen har bl.a. resulterer i 120×200 senger med fjærsystem med 7betterTM komfortsoner. Disse syv sonene er delt inn etter kroppens ulike behov for støtte. For eksempel trenger skuldrene mindre støtte enn korsryggen, og derfor er ikke delen rundt skuldrene like fast som rundt korsryggen. Oppdelingen av fjærer gir økt blodsirkulasjon og optimal trykkavlastning, slik at du sover enda bedre.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så her finner du den perfekte sengen – kjøp 120×200 seng.

Hvorfor er en god natts søvn viktig?

En god natts søvn er helt avgjørende for kroppen og helsen din. Det betyr mye både for helsen, energien og vekten. Sover du dårlig over en lengre periode vil du først og fremst oppleve at du blir sliten om dagen, og så blir dagene lange. Det kan også ha svært negative konsekvenser for helsen din. Dårlig søvn kan også bidra til utvikling av sykdommer som diabetes type 2 og depresjon. Det kan også øke risikoen for å bli overvektig. Søvn lar hjernen og kroppen stresse ned, og kroppen kan komme seg bedre. På denne måten kan du unngå de negative konsekvensene du kan møte med for lite og dårlig søvn.

Finn den perfekte sengen

Fordelene er derfor mange, og du vil garantert finne akkurat den 120×200 sengen som dekker dine behov og ønsker. Søvn er noe av det viktigste for å kunne fungere optimalt gjennom dagen. Derfor er det også utrolig viktig at du har en god seng å sove i. Vi sover ca. en tredjedel av våre liv, og mangel på søvn svekker livskvaliteten vår. Derfor bør du unne deg en seng av virkelig god kvalitet. Du finner både en rammemadrass i disse dimensjonene eller en justerbar 120×200 seng. Noen av modellene har også flere valgmuligheter, slik at du kan skreddersy din 120×200 seng slik du ønsker. Du kan velge mellom flere farger på trekket og flere forskjellige typer ben. Du kan også bestemme hvor myk eller fast du vil ha den, slik at du får optimal støtte og komfort når du sover. Når du skal kjøpe ny seng, kan det noen ganger være vanskelig å vite hvilken fasthet du egentlig trenger. Noen foretrekker å ligge mykt, andre foretrekker å ligge hardt, noen er et sted midt i mellom. Uansett hvilken type 120×200 seng du leter etter, finner du garantert den rette. Med en 120×200 seng sover du garantert godt, og den høye kvaliteten sørger for at du vil ha glede av din nye seng i mange år fremover. I tillegg har alle senger en smart og moderne design, slik at de passer inn i ethvert moderne hjem.